top pr-cikk oldal - marketing cikkek elhelyezése - laptop - notebook - tablet - google weblap top10 - táblagép - mobil számítógép -

Weblap - Top cikkek

Laptop három kijelzővel

2017. március 06. - laptopszerviz

3 kijelzo laptopSzórakozás és munka a számítógépen

A maximális képernyőméret mellett tökéletes mobilitás a laptop tulajdonosok egyik legnagyobb álma. A kijelző mérete értelemszerűen a laptop mérete is egyben, tehát a hordozhatóság és mobilitás egyik mérőszáma.

Korábban többféle módszert is kitaláltak már a játékra szánt laptopok kijelzőjének növelésére, kevés sikerrel. Most azonban az amerikai Razor cég egy 3 kijelzős játékcélra szánt laptopot dobott piacra. Az új gép bemutatására a 2017-es CES-en került sor, ahol az érdeklődők megcsodálhatták a Project Valerie névre keresztel 17,3 hüvelyked alap kijelzővel szerelt laptopot.

Az Project Valerie laptopot a Blade Pro laptop modell alapján dolgozták ki a tervezők. A központi kijelzőből két extra kijelző „hajtható ki”, melynek köszönhetően összesen 11520x2160 pixelterületet kaphatunk. Természetesen a szkeptikusok azt hangoztatják, hogy több kijelző, több hibalehetőség, tehát gyakrabban kell majd a laptopot szervizbe vinni.

laptop projvalerie szervizA három kijelzőnek köszönhetően a laptop súlya eléri az 5,5 kg-ot, mely hordozhatóság szempontjából nem túl előnyös, viszont a gép vastagsága összehajtott állapotban mindössze 3,8 centiméter.

A 4k kijelzővel szerelt laptop Nvidia GeForce GTX 1080-as videokártyát és Intel Core i7-es processzort kapott, ezzel tökéletesen megfelel az erőforrás-igényes játékok futtatására is. A cég a laptopot egyértelműen Gamerek számára pozícionálja a piacon.

Érdekesség az új laptoppal kapcsolatban, hogy a bemutató során a CES-ről két gépnek lába kélt. A hírek szerint a tolvajok egy kínai webshopban, darabonként 22000 dollárért hirdették meg a két laptop prototípust.

A laptop három kijelzővel már nem álom, de azért ne várjuk, hogy azonnal elterjedjen a meglehetősen drága mobil számítógép. Egyelőre érdemes tovább ismerkedni az alábbi témákkal: hiba, hordozhatóság, kijelző felbontás, laptop kijelző, laptop méret, laptop szerviz.

A bejegyzés trackback címe:

https://weblaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr8112316801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása