top pr-cikk oldal - marketing cikkek elhelyezése - laptop - notebook - tablet - google weblap top10 - táblagép - mobil számítógép -

Weblap - Top cikkek

HP laptop újdonságok 2018-ban

2018. május 19. - laptopszerviz

Milyen notebookot vásároljak?

hp zbook laptopA HP laptopok az egyik legnépszerűbb mobil számítógépek a világon. Egyes felmérések szerint a Lenovo, Asus és Dell után az amerikai gyártó notebookjait választják a legszívesebben a vásárlók. A 2018-as évben folytatódott a kütyük könnyítése, a cég legújabb modelljei az előzőknél is könnyebbek és vékonyabbak, lássunk ezek közül néhányat.

HP Chromebook x2

A HP sem maradhat ki a Google által fejlesztett Chrome OS operációs rendszert alkalmazó laptopgyártók sorából. A mobil számítógépek vásárlói között a Windows 10 a legnépszerűbb rendszer, de a hozzáértő szakemberek szerint a mobil szoftverek fokozatosan átveszik az uralmat, ezért nem meglepő, hogy a HP is forgalmaz Chromebook-ot.

A HP Chromebook X2 12,3 hüvelykes laptop kijelzővel került a piacra, melynek felbontása 2400x1600 pixel és támogatja az érintőtollat. A laptop billentyűzete dokkolható, így tablet üzemmódban is használhatjuk a kütyüt, ami Intel Core m3 (Kaby Lake) processzorral, 4 vagy 8 GB operatív tárral és 32 GB SSD-vel került a boltok polcaira. A legújabb mobil eszközök elengedhetetlen kelléke a 13 Mega Pixeles hátlapi és 5 Mega Pixeles előlapi kamera. A laptop akkumulátora a gyártó leírása szerint több mint 10 órányi üzemidőre elegendő.

A HP Chromebook x2 laptopot Amerikában 600 dolláros áron lehet beszerezni.

hp chromebook x2 laptopHP Pavilion Gaming Laptop

A HP egy olcsó, játékosoknak szánt laptoptípust szeretne piacra dobni, melynek kezdő ára 800 dollár között mozog.

A gép hardvere alapvetően elegendőnek tűnik a legtöbb játék megfelelő futtatásához. Az 1920x1080 pixel felbontású, 15,6 hüvelykes IPS kijelzőt NVIDIA Geforce 10 vagy AMD Radeon RX 560X videokártya hoz működésbe. A gép minimálisan Intel Core i5-8300H processzorral, 8 GB operatív tárral, 16 GB Intel Optaine memóriával és 1 TB-os merevlemezzel kapható. A gamer laptopok elengedhetetlen kelléke a háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, melyet itt is megtalálunk, a gép oldalán pedig USB 3.1 Type-C, Type-A, HDMI és ethernet csatlakozó áll a rendelkezésünkre. A mobil számítógép akkumulátora 9-10 órányi autonóm üzemidőt biztosíthat, természetesen ez a laptop hardverének kihasználtságától is függ.

hp gamer laptopHP ZBook Studio x360 G5

A HP egyik legerősebb, transzformers laptopja a Xeon E-2186M processzorral szerelt és NVIDIA Quadro P1000-es videokártyát tartalmazó ZBook Studio x360 G5.

A gép 15,6 hüvelykes kijelzőt kapott, 4K felbontássa és DreamColor technológiával. A Coffee Lake processzorhoz 32 GB DDR4 memória és akár 4 TB-nyi SSD meghajtó is társulhat. A kettő az egyben laptopot Amerikában 1500 dolláros áron szerezhetik be a HP márka kedvelői.

HP notebook és laptop újdonságok 2018-ban, a vásárlók számára válogatva. Néhány további érdekes és izgalmas téma olvasóink számára: laptop kijelző csere, HP javítás, laptop szerviz Budapest, érintőképernyő használata, gamer laptopok vásárlása, google operációs rendszer, Windows telepítés.

A bejegyzés trackback címe:

https://weblaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr5513984048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása