top pr-cikk oldal - marketing cikkek elhelyezése - laptop - notebook - tablet - google weblap top10 - táblagép - mobil számítógép -

Weblap - Top cikkek

Ingyen javítja a laptop billentyűzetét az Apple

2018. július 11. - laptopszerviz

A cég elismerte néhány MacBook modell tervezési hibáját

apple laptop billentyuzetAz Apple elindította ingyenes laptop szerviz programját azon MacBook és MacBook Pro használók számára, akik a problémás „pillangó” konstrukciójú billentyűzettel szerelt gépeiket vásárolták meg. A felhasználók már jó ideje panaszkodnak a konstrukció gyenge kivitelezésére, a cégnek most sikerült megoldást találnia erre a problémára.

A „lepke” konstrukciójú laptop billentyűzet

Az Apple még 2015-ben vezette be új típusú billentyűzetét, mely akkor teljesen megbízhatónak tűnt. A cég az új konstrukciónak köszönhetően csökkenteni tudta a laptop billentyűk méretét, ennek köszönhetően a notebook műanyag burkolatának vastagsága is csökkent.

A problémák szinte azonnal megjelentek. Nem önmagában a MacBook laptop billentyűzetével van a probléma, hanem a használat közben odakerülő szemért és piszok jelenti a gondot. A piszokdarabok miatt a vékony billentyűk könnyen beragadnak így használhatatlanná válik a gép. Az Apple hivatalos szervize nem tekintette garanciális problémának a meghibásodást, ezért a laptop billentyűzet tisztításáért fix tarifát számoltak fel.
Ingyenes szerviz néhány laptop modell számára

apple pillango billentyuzetAz Apple gyártó most néhány MacBook és MacBook Pro esetében elismerte a felelősségét és a meghibásodásokat felvette a garanciálisan javítandó listára. A műhelyekben ingyen cserélik a beragadt billentyűket, de szükség esetén a teljes klaviatúracsere is ingyenes lehet. A cég ennél többet is tett a felhasználók bizalmának visszaszerzése érdekében, a már kifizetett szervizdíjakat visszatérítik.

Az Apple az alábbi, 2015-2017-ben legyártott modellek billentyűzetét javítja ingyenesen:

  • MacBook (Retina, 12 hüvelykes kijelző 2015)
  • MacBook (Retina, 12 hüvelykes kijelző 2016)
  • MacBook (Retina, 12 hüvelykes kijelző 2017)
  • MacBook Pro (13 hüvelykes kijelző 2016, Thunderbolt 3)
  • MacBook Pro (13 hüvelykes kijelző 2017, Thunderbolt 3)
  • MacBook Pro (13 hüvelykes kijelző 2016, Thunderbolt 3)
  • MacBook Pro (13 hüvelykes kijelző 2017, Thunderbolt 3)
  • MacBook Pro (15 hüvelykes kijelző 2016)
  • MacBook Pro (15 hüvelykes kijelző 2017).

A budapesti laptop szervizben a nem garanciális hibákat is gyorsan és szakszerűen javítják ki, a MacBook és MacBook Pro modellek mellett bármilyen notebook tisztításával, billentyűzet cseréjével rövid idő alatt végeznek. Ajánlatunk:

Ingyen javítja vagy cseréli a laptop billentyűzetét, garanciálisan az Apple. Néhány további téma, mely olvasóink figyelmét felkeltheti: laptop-szerviz Budapest, laptop billentyűzet tisztítása, alkatrész-csere szakszerűen, Budapest notebook javítás, billentyűzet javítás, laptop szerviz árak, mobil szolgáltatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://weblaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr7114105915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása