top pr-cikk oldal - marketing cikkek elhelyezése - laptop - notebook - tablet - google weblap top10 - táblagép - mobil számítógép -

Weblap - Top cikkek

A legjobb Dell laptop modellek

2018. március 16. - laptopszerviz

legjobb dell laptopMilyen laptopot vegyek?

A laptop vásárlásakor a vevők szeretnék a legjobb gépet megtalálni és kiválasztani. Fontos szempont, hogy milyen márkájú notebookot vásároljunk, ha ezt eldöntöttük, ezen belül már valamivel könnyebben tudjuk megtalálni a számunkra optimális típust. A laptopgyártók modelljeit többféle szempont szerint osztályozhatjuk, ezek között pedig megkeressük a legjobbat. A Dell egy megbízható laptop gyártó cég, ezért sokan keresik a modelljeit. A Dell laptopokat az alábbi feltételes kategóriákba sorolhatjuk:

  • 15 colos gépek
  • gamer (játékos) laptop
  • kettő az egyben gép
  • üzleti célú notebook
  • könnyű hordozható számítógépek
  • többcélú laptopok
  • kisméretű gépek
  • olcsó notebook.

dell notebook

Az egyes céloknak és kategóriáknak megfelelő hardverek közül megpróbáljuk megtalálni a legjobb modelleket, melyet 2018-ban érdemes lehet megvásárolni.

A legjobb 15 colos kijelzővel szerelt Dell gép

A hagyományos laptopméret a 14 hüvelykes képátló, de az utóbbi időben, különösen a vékony és könnyű lítium-polimer akkumulátoroknak köszönhetően a 15 colos laptopok is könnyen hordozhatóak lettek, ezért rendkívül népszerűek. A Dell által gyártott 15 hüvelykes kijelzővel szerelt notebookok közül az egyik legjobb a DELL XPS 15.

A típus 1000 dollárnál kezdődik, de vásárolhatunk 2000 dolláros gépet is. A legjobb típus Nvidia GeForce GTX 1050-es grafikus processzort kapott, mely belépő szintű gamer kártya, és alkalmas a komolyabb Photoshop-os munkák elvégzésére is. Természetesen hetedik generációs Intel Core i7-es processzort kapunk ezért a pénzért, 16 GB memóriát, melyet 32GB-ig bővíthetünk és 512GB SSD is jár vele. Az árban benne van a Windows 10-es operációs rendszer is.

dell hordozhato szamitogep

Az említésre méltó érdekesség, hogy a Dell notebookja 4K kijelzőt kapott, melyet rendkívül jó minőségű képmegjelenítés lehetséges.

A legjobb gamer laptop

A gamer laptopok mindig nagy érdeklődésre tartanak számot. A hétköznapi felhasználók a hihetetlen teljesítményt csodálják, mint érdekességet, a gamerek pedig izgatottan várják, hogy a legújabb játékok is maximális felbontáson működhessenek.

A Dell laptopjai közül az Alienware 17 R4-et emelnénk ki, mely jelenleg talán a legjobb, játékosok számára készített Dell típusú gép. A 2500 dolláros árért 17-es kijelző jár, 2.9-GHz Intel Core i7-7820HK processzor, 16GB RAM és 1TB-s merevlemez valamint Nvidia GeForce GTX 1080-as videokártya.

Az Alienware laptopok lényegesen könnyebbek és vékonyabbak a versenytársakhoz képest.

A legjobb üzleti megoldás a Dell Precision 5520.

Korábbi cikkeink a témában:

Gamer noteszgépek, melyek vásárlása ajánlott. Néhány további téma, melyről érdemes lehet olvasni: Dell javítása, Asus gamer laptopok szerviz, laptop-kijelző csere, laptop vásárlás Budapesten, laptop videokártya csere.

A bejegyzés trackback címe:

https://weblaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr1313742542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.03.16. 13:53:05

Vagy a HP elitebook szériája.
süti beállítások módosítása