top pr-cikk oldal - marketing cikkek elhelyezése - laptop - notebook - tablet - google weblap top10 - táblagép - mobil számítógép -

Weblap - Top cikkek

Weblapok megjelenítése a laptop kijelzőn

2016. december 17. - laptopszerviz

laptop kijelzo hibaNem mindig a képernyőben van a hiba

A weboldalak megjelenítése egy nagyon bonyolult folyamat, hiszen optimálisan kell megjelenniük a laptopon, mobil eszközökön és asztali számítógépen is. A bonyolultság abból adódik, hogy a weboldal szövegének, és az aprólékosan megtervezett rajzoknak és dizájn elemeknek ugyanazt az élményt kell nyújtaniuk a laptop 13-21 inches képernyőjén, a személyi számítógép akár 32 hüvelykes monitorján és a tablet, phablet, okostelefon 4’-10’-es kijelzőn is.

Kevesen ismerik azt a tényt, hogy a laptopra telepített webes böngésző program is befolyásolja a weboldal megjelenítését. Előfordul olyan eset, hogy az Internet Explorer és Firefox programokban tökéletesen látható és működő oldal a Google Chrome-os megjelenítés során hibásan jelenik meg a kijelzőn.

Mit tegyünk, ha hibásan jelenik meg a weboldal?

A rossz megjelenés még nem jelenti automatikusan a laptop kijelző hibát. Elsősorban a programozás pongyolaságára kell gondolnunk. Ha telepítettük egy másik gyártó böngészőjét, próbáljuk megnyitni abban. Ellenőrizzük, hogy a legfrissebb verziójú böngésző van a laptopon. Ezt általában a program beállításai között, a névjegyre kattintva tehetjük meg. A névjegyen belül megjelenik az aktuális verzió és a program automatikusan letölti a laptopra a legfrissebb verziót, beavatkozás nélkül.

Miért nem látszik az ablak alja?

A weboldalak hibás megjelenésének egyik oka, a képernyő hibája mellett lehet a harmadik fél által készített toolbar letöltése és telepítése a böngészőben. A böngésző kiegészítőjeként telepített program, a képernyő felső részéből foglal el egy bizonyos részt, de általában a párbeszédablakok alsó része nem jelenik meg. Ilyenkor meg lehet próbálni a böngésző ablakának átméretezését, ha ez nem segít, akkor sajnos meg kell válnunk a toolbar program kiegészítőtől.

  • Részletes leírás a laptop kijelző hibáiról itt olvashatók.

Weblapok megjelenítése a laptop kijelzőn és a szervizben javított monitoron is lehet tökéletes vagy hibás egyaránt. További olvasás céljából ajánlott témák: hiba, kijelző felbontás, laptop kijelző, böngésző, weboldal megjelenítése.

A bejegyzés trackback címe:

https://weblaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr3312054721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása