top pr-cikk oldal - marketing cikkek elhelyezése - laptop - notebook - tablet - google weblap top10 - táblagép - mobil számítógép -

Weblap - Top cikkek

Bemutatták a Microsoft legújabb laptopját

2017. május 07. - laptopszerviz

laptop eger microsoftNotebook, Windows és az egér is megújult

Az Apple notebook modelljeit látva a Microsoft cég három új terméket mutatott be. A Windows 10 S kifejezetten tanulók, diákok számára készített verzióját, a legújabb, topkategóriás laptopot a Windows Laptop-ot és a Surface Arc Mouse egeret.

A Windows Surface laptop 9,9-14,47 milliméteres vastagságával és 1,25 kilogramm súlyával valóban figyelemreméltó kütyü. A laptop / tablet PixelSense kijelzőt kapott, melyet Gorilla Glass 3-as védelemmel láttak el, mindez 13.5 hüvelykes képátlóban, amihez 2256*1504-es felbontás és 3:2-es képarány társul a laptop kijelzőjén.

A laptop szíve egy Intel i5-ös processzor lett, melyhez GPU HD Graphics 620-as videokártya társul, de a konfiguráció elérhető Core i7-es processzorral és GPU Iris Plus Graphics 640 videokártyával is. A memória a mára nélkülözhetetlenné vált mennyiségben, 16 GB-al érkezik, merevlemezként egy 512 GB-os SSD került a gépbe.

A Microsoft termékleírása szerint a gép 14,5 órán keresztül képes akkumulátorról működni, autonóm üzemmódban.

A laptop kiegészítői közzé kerültek még: USB 3.0 port, Mini DisplayPort és microSD kártya olvasó.

A Microsoft legújabb laptopját 2017 júniusától vehetjük meg nagyjából ezer dolláros áron.

Surface Arc Mouse

A Microsoft egy vadonatúj vezeték nélküli egeret is bemutatott, mely Bluetooth 4.0-ás kapcsolat segítségével kommunikál a laptoppal. A legérdekesebb tulajdonsága, hogy nincsennek rajta fizikai gombok, és bármilyen formát felvehet a számítógépes egér.

A kütyü egy nagyméretű érintőpanellel rendelkezik, mely a fizikai gombok funkcióját vette át. A vezeték nélküli egér 9 hónapig képes egyetlen elem segítségével működni.

Bemutatták a Microsoft legújabb laptopját, mely sokkal kisebb a korábbi típusokhoz képest és meglepően gyorsan működik a Windows 10-es operációs rendszerrel. Néhány további izgalmas téma olvasásra: microsoft laptop javítás, Surface akkumulátor, egér választás, Windows operációs rendszer, hardver javítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://weblaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr7912488541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása