top pr-cikk oldal - marketing cikkek elhelyezése - laptop - notebook - tablet - google weblap top10 - táblagép - mobil számítógép -

Weblap - Top cikkek

Laptop alaplap javítás – alaplap szerviz

2017. január 23. - laptopszerviz
gamer laptop alaplap javítás a budapesti használt laptopszerviz javító műhelyben garanciával. asus, dell, lenovo, acer -

laptop alaplap javításLaptop alkatrész javítása vagy cseréje

 A laptop egy kényelmes, hordozható kompakt személyi számítógép. Mobilitásának és kompaktságának ára a bonyolultság, a hardvereszközök kis területre tömörítése. A meghibásodások javítása emiatt a bonyolultság miatt gyakran lehetetlen, ezért szükséges a laptop alaplap cseréje.

A személyi számítógépek házában az alaplap nagy helyet foglalhat el, bizonyos rendszeregységek és alkatrészek csatlakoznak az alaplaphoz, de nem részük annak. A személyi számítógépek dobozában nagy teljesítményű hűtőrendszer is elfér, a ház konstrukciója eleve elősegíti a légáramlást, a szellőzést.

Az asztali gépek videokártyája gyakran különálló hardvereszközként működik, az alaplap megfelelő PCI-E csatlakozójába helyezve. Az ilyen kártyák saját tápellátással és hűtőrendszerrel rendelkeznek. A legtöbb laptop alaplap integrálva tartalmazza a videokártyát, ami így sokkal kevesebb helyet foglal el, viszont a hő leadás és a tápellátás az alaplap áramkörein, alkatrészein keresztül történik, ezért a videokártya működése, esetleges melegedése befolyásolja a laptop működését is.

A laptop alaplapja lényegében maga a laptop, ezért javításánál nagyon figyelmesen és szakszerűen kell eljárni. Már a laptop szétszedésénél vigyázni kell az alaplap részegységeinek épségére.

A laptop alaplapjának meghibásodása esetén nem éri meg otthon javítgatni, mindenképpen forduljunk szervizhez, szakember segítségét kérve. Az új laptop alaplap vásárlásakor a csere gyakran benne van az árba. Az alaplap javítása gyakran értelmetlen, hiszen az integrált áramkörök sűrűsége miatt a szerviz ára gyakran meghaladná az új alaplap árát.

A laptop alaplap hibái:

  • A laptop nem kapcsol be, nem töltődik az akkumulátor, nem reagál a bekapcsoló gombra.
  • A laptop bekapcsol, az akkumulátor töltődik, de nem jelenik meg kép a kijelzőn.
  • A laptop folyamatosan újraindul.
  • Kék képernyő jelenik meg, a gép működése instabil, időről időre kikapcsol.
  • A laptop betölti az operációs rendszert, de nem működnek a USB portok, nem érzékeli a billentyűzetet.

A laptophardware szervizben APPLE, ACER, ASUS, COMPAQ, DELL, EMACHINES, HEWLET PACKCARD, ROVERBOOK, FUJITSU, MSI, IBM, LENOVO, LG, SAMSUNG, SONY, TOSHIBA és más márkájú laptop alaplapokat cserélik ki vagy javítják meg.

Laptopszerviz Budapest, használt alkatrészek

Frissítés, szolgáltatói újdonság:

Laptop alaplap javítás, csatlakozók – alaplap szerviz és alkatrészcsere jó áron gyorsan, a helyszínen megvárhatod, amíg elkészül a számítógép. További érdekes és izgalmas témák: alkatrész-csere, hiba, laptop alaplapi csatlakozó javítása, notebook alkatrész vásárlás, laptop-kijelző és magyar billentyűzet

A bejegyzés trackback címe:

https://weblaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr8312148455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása