top pr-cikk oldal - marketing cikkek elhelyezése - laptop - notebook - tablet - google weblap top10 - táblagép - mobil számítógép -

Weblap - Top cikkek

A Lenovo Yoga 920 bemutatása

2017. november 09. - laptopszerviz

lenovo yoga 920Karkötős laptop a prémium kategóriában

A legújabb transzformert, a Lenovo Yoga 920-as laptopot könnyű felismerni ultravékony kialakításáról és a karkötőre vagy óraszíjra emlékeztető sarokvasról, melyen a kijelző nyílik.

A különleges kijelző rögzítés a prémium dizájn mellett nagyobb biztonságot nyújt, a hosszú használatot követően sem gyengül meg a pánt. A masszív és elegáns megjelenés különlegességet sugároz, a masszív alkatrészre azért is van szükség, mert a laptop kijelző teljes egészében hátra hajtható, körbeforgatható.

A laptop burkolata teljes egészében fémből készült. A prémium kategóriának megfelelően a burkolatot egy nagyobb tömbből vágták ki, nem pedig öntötték, fröccsöntötték. A fémhatás jelenik meg a színezésen is, a laptop háromféle színben kapható: bronz, ezüst és acél.

lenovo transzformer laptopAz egyediséget és a prémium kategóriát hangsúlyozandó a Yoga 920 Star Wars stílisú, Gorilla Glass üvegborítással készül, limitált számban. Csak az igazán szerencsés gamerek, nagyobb összeg leperkálása után juthatnak hozzá egy ilyen géphez. A modell pontos megnevezése: Star Wars Special Edition Yoga 920 Galactic Empire.

A laptop valódi transzformernek készült, ezért könnyen használható laptopként, táblagépként vagy sátorformán felállítva.

A laptop hardverének különlegességei

A laptop kijelzője minimális kerettel rendelkezik, ennek köszönhető a kisebb méret és a könnyebb hordozhatóság. A kijelző mérete 13,9 hüvelyk, tehát középkategóriás, a felső keret közepén található a webkamera. A laptop csatlakozásáért USB Type-C, USB 3.0 és fülhallgató jack felel. A USB Type-C csatlakozó támogatja a Thunderbolt interfészt, melyhez külső kijelző is csatlakoztatható. Mivel a felhasználók gyakrabban találkoznak hagyományos kivetítőkkel és kijelzőkkel, mivel a USB Thunderbolt monitorok egyelőre ritkák, ezért érdemes azonnal beszerezni egy USB Type-C – HDMI átalakítót még a vásárláskor. A minimális csatlakozószám manapság trendnek számít a laptopgyártók körében.

lenovo yoga laptop

A Lenovo Yoga 920 leírása

  • Kijelző 13,9”, IPS, 1920×1080 képpont érintő kijelző
  • Processzor Intel Core i5-8250U
  • Videoadapter Intel UHD Graphics 620 (integrált)
  • Memória 12 GB
  • Háttértár SSD PCIe 256 GB
  • WiFi kapcsolat, Bluetooth (4.1)
  • Csatlakozók 2xUSB Type-C, USB 3.0
  • A laptop burkolata fém
  • Méret 323×223×14 mm
  • Súly 1,37 kg.

A transzformer laptop / tablet a sláger

A Lenovo Yoga 920 laptop bemutatása, kiemelve a hardver érdekességeit és erényeit a vásárlók számára. Ha szeretnél még érdekes témákról olvasni és megismerkedni a technológia világával, az alábbiakat ajánljuk: alkatrész javítás, prémium design, érintőképernyő szerelése, gamer laptopok ára és leírása, transzformer laptop vásárlás Budapesten, notebook szerviz, hibrid laptop súly, alkatrész vásárlás.

A bejegyzés trackback címe:

https://weblaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr7513224441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása