top pr-cikk oldal - marketing cikkek elhelyezése - laptop - notebook - tablet - google weblap top10 - táblagép - mobil számítógép -

Weblap - Top cikkek

HP nyomtató patron széles választékban!

2020. február 21. - laptopszerviz

hp-nyomtato-patron.jpgA HP egy kiváló márka, így nem csoda, hogy termékeit, beleértve a nyomtatókat is, sokan keresik. A HP nyomtatókhoz ma már meglehetősen gazdaságosan hozzá lehet jutni, ezért nem csoda, hogy sokan ezeket a termékeket preferálják. Viszont az eléggé keserű szájízt okoz, hogy a HP eredeti tonerek még mindig meglehetősen drágák, így mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki mindenképp ilyen márkájú eredeti tonert szeretne vásárolni!

HP nyomtató patron – Az eredeti tonerek és tintapatronok meglehetősen drágák. Ugyanakkor azt is fontos megemlíteni, hogy ez nemcsak a HP márkára igaz, hanem általánosságban véve minden márkára. Az eredeti nyomtatási kellék anyagok a nyomtató gyártója által kerülnek legyártásra. Nagyon egyszerűen ez úgy néz, ki, hogy a HP patronokat gyárt, amik OEM jelölést kapnak, ami az angol Original Equipment Manufacturers rövidítése. Ez ugyanígy működik a Samsung vagy a Canon esetén. Azokat a termékeket nevezzük eredetinek, amiket a nyomtató gyártója készít. Bár ez azt az érzetet kelti, hogy minden más hamisítvány, ami egyáltalán nem igaz. Így például az utángyártott termékek sem hamisítványok, mindössze a nyomtató gyártójától független cég készíti el őket. A hamisítás az lenne, ha ezek a termékek is OEM jelölést kapnának, tehát eredetiként próbálnák meg eladni őket. Ez azonban egy megbízható webáruházban nem történhet meg, mivel a vásárlókat nem tévesztik meg ilyen módon.

Az eredeti nyomtatási kellékanyagokkal ellentétben az utángyártott termékek egyáltalán nem kerülnek olyan sokba, sőt az sem ritka, hogy az eredeti termékek töredék áráért lehet hozzájuk jutni. Az alacsony árat sokan a silány nyomtatási minőséggel magyarázzák, ugyanakkor számtalan teszt igazolta, hogy közel sincs akkora különbség az eredeti és utángyártott nyomtatási eredmények közt, mint azt a kritikusok hangoztatják. Egyszóval nem érdemes teljesen leírni az utángyártott termékeket, mivel komoly összegeket lehet megspórolni vele, ami egyáltalán nem utolsó szempont. Ha Önnek is számít, hogy mekkora összeget ad ki HP nyomtató patronra, akkor érdemes alaposan megfontolni, hogy milyet választ. Léteznek az utángyártottakon felül még úgynevezett újraépített tonerek is, melyek mellett szól még az is, hogy környezetkímélők, így, ha Ön is igyekszik csökkenteni ökológiai lábnyomát, akkor mindenképp érdemes ezek közül választani!

A bejegyzés trackback címe:

https://weblaptop.blog.hu/api/trackback/id/tr8215485464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása