laptop - notebook - tablet - google weblap top10 - táblagép - mobil számítógép - legjobb pr-cikk oldalak - marketing cikkek elhelyezése

Laptop weblap

Vásárolj használt cikket, laptopot

2023. május 19. - laptopszerviz

hasznalt-laptop-vasarlas.jpgHasznált műszaki cikket, felújított laptop-gépet szervizben vagy webáruházból vásároljunk

Hétköznapjainkra egyelőre jellemzőbb a vásárlási láz, semmint a takarékosság. Minden médiumból ömlenek a reklámok, fogyasztásra, szolgáltatások igénybevételére és buzgó vásárlásra ösztönöznek a felhívások, hirdetések, tv-reklámok. Új és új árucikkek kínálják magukat, a média pedig azt sugallja, hogy ezek megvásárlása elkerülhetetlen fontos. Már-már olyan érzése támad az embernek, hogy társadalmi megbecsülése attól függ, van-e új autója, megvette-e a legmenőbb IPhone-t, beszerzett-e csúcsmodell Apple laptopot, elegendő testápolót használ-e, és persze nem maradhat le az öltözködésben sem a legújabb divattól. Ez az életmód azonban egyfelől a lakosság egyre kisebb rétege számára elérhető, másfelől felgyorsítja a természetes erőforrások kimerítését. Hiszen fogy a nyersanyag, elfogy a föld ivóvízkészlete, az egyre fokozódó energiaigény kielégítése pedig növekvő károsanyag-kibocsájtással jár. 

Egyelőre elég kevesen preferálják a használt cikk vásárlást a legfrissebben gyártott termékek beszerzése helyett. Holott a használt árucikkek vásárlásánál több környezetvédelmi szempont is felmerülhet. Például egy-egy ilyen aktus:

Tovább

A legjobb eGaming laptopgyártók

gamer-laptop-kaszino.jpg

Ha a szabadidős időtöltésről van szó, szinte már meg se halljuk az idősebb korosztály rosszallását, miszerint ők nem a gép előtt görnyedtek, hanem az utcák játszottak, fociztak, bújócskáztak és ehhez hasonló dolgokkal töltötték az időt. Persze, nem mondhatjuk, hogy ezek a szabadidős szórakozások kivesztek volna, de tény, hogy ami a játékokat illeti, az internet átvette az elsőbbséget.

Tovább

Hogyan készíts képernyőképet HP laptopon

Laptop szerviz ötletek

hp laptop kepernyokepA képernyőkép készítése számos munkafolyamatnál fontos mozzanat, ezért fontos tudnunk az elkészítésének a módját és trükkjeit. A HP laptopok esetében többféle módszer áll a rendelkezésünkre, melyek segítségével elkészülhet a pillanatkép folyamatban lévő munkáinkról.

Meg kell jegyeznünk, hogy az utóbbi időben előfordul. hogy a weboldalak és alkalmazások letiltják a képernyőkép készítését valamilyen biztonsági előírás betartása okán.

A HP laptop gyártó folyamatosan figyelemmel kíséri a munkahelyi kihívásokat és feladatokat, és megpróbálja maximálisan kielégíteni a felmerülő igényeket. Mivel a laptop kijelzőjéről egyre gyakrabban kell pillanatképet készíteni, ezért több optimális módszert is kidolgozott a cég.

A képernyőkép készítés legegyszerűbb módja

A képernyőkép készítés legegyszerűbb módja a Windows vagy Chrome operációs rendszert futtató HP laptopok vagy asztali gépek esetében a billentyűzet jobb felső sarkában található „Printscreen” gomb megnyomása. A billentyű feliratai a következők lehetnek a HP mobil számítógépein: PrintScreen, prt sc vagy Prt Scn.

Előfordulhat, hogy a képernyőképet a rendszer nem menti azonnal fájlba, hanem csak a vágólapra másolja, ilyenkor a következő a teendő:

 • Nyomjuk meg a PintScreen billentyűt, egyes laptopok esetében a Windows gomb + PrintScreen billentyű együttes lenyomására lehet szükség. A kijelző keretének villanása jelzi a sikeres képernyőképkészítést.
 • Nyissunk meg egy képszerkesztő programot a HP laptopon.
 • Nyiss egy új lapot és helyezd el a képernyőképet a Ctrl+V billentyűkombináció lenyomásával vagy az egér jobb gombja után a beillesztés paranccsal
 • Mentsd a képet a szükséges formátumban.

Alternatív megoldás képernyőkép készítésére

Ha képernyőképet kell készítened, de csupán a munkaterület bizonyos részére van szükséged, akkor szelektív képernyőképet kell csinálni.

A 2018 után kiadott Windows operációs rendszerben készíthetünk a kijelölt képernyőterületről pillanatképet:

 • Nyomd le a Windows + Shift + S billentyűket egyszerre, ekkor megjelenik egy kurzoros választási terület.
 • Jelöld ki a szükséges területet a kijelzőn, melyről képet szeretnél készíteni és helyezd a vágólapra.
 • Nyisd meg a képszerkesztő programot.
 • A Ctrl+V billentyűkombinációval illeszd be a vágólap tartalmát.
 • Mentsd az elkészült képernyőképet.

A HP cég a jövőben is igyekszik a lehető legjobb megoldásokat kifejleszteni, mellyel optimalizálható a munkavégzés a cég által gyártott laptopokon.

Tovább

Hogyan ellenőrizzem a laptop akkumulátorát?

Laptop akkumulátor tippek

laptop akkumulátor tesztA laptop akkumulátora a gondos tervezés ellenére sem tart örökké. Mivel élettartama véges, ezért érdemes tudnunk, hogy hogyan lehet ellenőrizni az állapotát. A mobil számítógép telepének életciklusa több tényezőtől is függ, melyek együttesen gép leállását eredményezhetik. Mivel a modern akkumulátorok meghibásodása a felhasználó számára előjelek nélkül történik, érdemes egy ellenőrzéssel megbizonyosodni arról, hogy nincs-e szükség új elemre.

A laptop többféle beépített áramforrást használhat:

 • lítium-ion akkumulátor,
 • lítium polimer akkumulátor,
 • nikkel-fémhibrid akkumulátor (régebben).

Miért megy tönkre meg a laptop akkumulátora?

A laptop akkumulátorának kapacitása a töltési ciklusok számának növekedésével arányos mértékben csökken. A laptop autonóm működési ideje egyrészt attól függ, hogy egységnyi idő alatt mennyi áramot igényel a hardver, másrészt azon múlik, hogy mennyire „egészséges” az akku. Ha a hordozható számítógép telepe nem képes 100%-nyi energiát befogadni, akkor a gép működési ideje jelentősen lecsökken. A csökkent üzemidő csak bosszúságot okoz, a teljes meghibásodás azonban adatvesztéssel is járhat.

A laptop akkumulátor ellenőrzésének menete (használjunk Windows PowerShell-t):

 • Kattintson a Start menüre a laptop Windows 8 vagy későbbi operációs rendszerében.
 • Keressem meg a Windows PowerShell programot és kattintással futtassa.
 • A parancssorba írja be a következő parancsot: powercfg /batteryreport.
 • Az Enter billentyű megnyomását követően megjelenik a jelentést tartalmazó fájl neve és elérési útvonala.

A HTML fájlra kattintva rengeteg információt találunk a laptop akkumulátor használatáról és állapotáról. A számunkra érdekes információt az Akkumulátor élettartam becslése bekezdésben találhatjuk. Ha azt látjuk, hogy laptopunk eleme már teljes feltöltéssel sem bírja hosszú időn keresztül, akkor érdemes egy új akkumulátort vásárolni, amit laptop szervizben a legegyszerűbb megtenni.

Tovább

Laptop fertőtlenítése vírusjárvány idején

Védett, céges gépek tisztítása

laptop fertőtlenítés-vírusA céges laptopok és személyi számítógépek nagyfokú veszélyt jelentenek vírusjárvány idején az alkalmazottak egészségére, ezért gondoskodni kell a megfelelő tisztításról, fertőtlenítésről és vírusmentesítésről. A boltokban kapható hagyományos fertőtlenítő szerek mellett a TwinOxide felületfertőtlenítő szer alkalmazása is több előnyt biztosít az ipari felhasználók számára.

Hivatalos ajánlások a laptopok fertőtlenítéséhe

Az Egészségügyi Világszervezet által kiadott globális ajánlásokat érdemes figyelmesen átolvasni, mielőtt a munkahelyek számítógépes állományának fertőtlenítéséhez hozzákezdenénk. Az elektonikai, számítógépes és okos eszközök esetében az alapvető felületkezelési és fertőtlenítési ajánlások az elsődleges fontosságúak.

A világszervezet ajánlásai röviden összefoglalva:

 • Biztosítsuk a munkahelyek tisztaságát és higiéniáját. Rendszeresen töröljük át fertőtlenítőszerrel azokat a felületeket, melyekhez gyakran hozzáérünk.
 • A közösségi helyiségekben az eszközöket és felületeket legalább 70%-os etilalkohol oldattal töröljük át.

A klór-dioxid tartalmú Twinoxid széles körben alkalmazható, felületek és tárgyak fertőtlenítése mellett az ivóvíz kezelésére is hatékonyan alkalmazható.

Vállalati noteszgépek tisztítása

A céges laptopok tisztításakor különösen nagy körültekintéssel kell eljárnunk, ráadásul dupla odafigyelést igényelnek a védett, titkos információkat is tartalmazó számítógépek.

A laptop fertőtlenítésének folyamata:

 • Gondoskodjunk a személyes védelemről, vegyünk fel szájmaszkot és gumikesztyűt.
 • Áramtalanítsuk a laptopot és takarjuk le a csatlakozókat. A védett számítógépek többsége rendelkezik speciális dugaszokkal.
 • A fertőtlenítést klór-dioxid oldattal vagy 70%-os alkohollal végezzük.
 • A gépet alaposan töröljük át, a munka végeztével győződjünk meg róla, hogy minden alkatrész száraz.
 • Az IP65-ös védelemmel rendelkező laptopok esetében se fújjuk a fertőtlenítő szert közvetlenül a hűtőrácsra, kijelzőre vagy billentyűzet közeibe. Erre a célra egy puha rongyot vagy szalvétát használjunk.
 • A tisztítás és fertőtlenítés befejezését követően dobjuk ki a gumikesztyűt és alaposan mossunk kezet.

További tájékozódás a fertőtlenítőszerek hatóanyagáról, a ClO2 hatásáról:

Tovább

Otthoni munkavégzés kalauz kezdőknek

laptop töltő asus

Az otthoni munkavégzés, vagy új keletű nevén home office az utóbbi időkben kerül előtérbe, ami egy teljesen új világot nyitott meg a munkavállalók számára. Sokaknak ez az új helyzet komoly fejtörést okozhat, de ezt elkerülendő, összeállítottunk egy otthoni munkavégzési kalauz kezdő home office-osok számára.

Napi rutin megőrzése

Az otthoni munkavégzés egyik leggyakoribb hibája, hogy teljesen felborítjuk a napunk megszokott menetét. A munkába jutásra alapjában véve sem kell időt fordítanunk ezért legtöbben, tovább alszunk, vagy egész nap a pizsamánkban vagyunk, mert úgysem lát minket senki.

A home office során gyakorlatilag újra kell alkotnunk a napirendünket. Igyekezzünk minden nap ugyanabban az időpontban felkelni, és mindenképp öltözzünk át. Ez segít ráhangolódni a feladatokra, tervezzük be az ebédszünetet, és álljunk fel a számítógép elől óránként pár percre. A munkaidő lejártakor pedig kapcsoljuk ki gépet, némítsuk el a telefont, és lépjünk ki a „képzelt kis irodánkból”.

Figyeljünk az egyensúlyra

A munka és a magánélet közötti egyensúly megőrzése normális viszonyok között is nehéz feladat, de jóval könnyebben felborul a rendszer, ha otthonról dolgozunk. Figyeljünk oda, hogy az otthoni és a munkahelyi tennivalók ne mosódjanak össze: amikor dolgozunk, akkor ne álljunk neki a házimunkának, ha pedig már vége a munkaidőnek, ne nézegessük a benti üzeneteinket.

Ehhez nagy segítség, ha kialakítjuk a lakáson belül a saját dolgozó sarkunkat, ahol kizárólag munkával foglalkozunk. Bármennyire is csábító, ne kapjuk az ölünkben a laptopot és üljünk a kanapéra, vagy feküdjünk az ágyba, így ugyanis szinte lehetetlen hatékony munkát végezni.

Elszigetelődés elkerülése

Tény, hogy a home office jóval magányosabb az irodai életnél. Szerencsére sokat tehetünk a munkahelyi kapcsolataink fenntartásáért: az e-mailen kívül ott vannak a különböző chatprogramok, a videohívás és a telefon is.

Éljünk minden technikai lehetőséggel

Nem a kommunikáció az egyetlen, ahol bevethetjük a virtuális megoldásokat, hanem a feladataink kezelésénél is, akár csapatszinten is. Különböző értekezleteket is levezényelhetünk virtuálisan, ezeken a megbeszéléseken pedig nyugodtan használjunk virtuális segédanyagokat, illetve képernyőmegosztást is a mondanivalónk alátámasztásához, de egy-egy megosztott táblázat dokumentum egyidejű szerkesztése is izgalmas lehetőségeket tartogathat számunkra.

A home office nem távmunka

Gyakori tévhit, hogy a távmunka azonos a home office-al, vagy otthoni munkavégzéssel. Fontos azonban elkülöníteni a home office, otthoni munkavégzés fogalmát a távmunkától.

A távmunka tartós, a Munka Törvénykönyvében szabályozott és kifejezetten erre vonatkozó munkaszerződéssel jön létre.

Az otthoni munkavégzés jogilag jelenleg nem rendezett kategória, többnyire eseti jellegű és a normál munkaviszony keretei érvényesek rá. A munkavégzés kereteiről normál esetben a munkaadó és a munkavállaló egyezhet meg, de a Munka Törvénykönyvének rendelkezéseitől eltérve, a vészhelyzet ideje alatt és annak megszűnését követő 30 napig, a munkáltató egyoldalúan is elrendelheti azt.

Mi jár és mi nem otthoni munkavégzés során?

A munkavállalót otthoni munkavégzés esetén is megilleti a szerződés szerinti teljes munkabére. Az egyéb térítések kapcsán az utazási támogatáson kívül minden egyéb többletköltség-térítés jár az otthon dolgozó munkavállalónak.

A munkába járáshoz kapcsolódó költségeket az otthonról dolgozók számára, a munkaadónak nem kell megfizetnie, ellenben az otthoni munkavégzéssel kapcsolatban a munkavállaló oldalán felmerülő többletköltségeket meg térítenie.

Túlóra, ebédszünet, cigiszünet otthoni munkavégzés esetén

Mivel a home office-nak nincsenek jogszabályban rögzített külön szabályai, így esetében a szerződéses munkarend az irányadó, azaz, ha a munkavállaló otthonról dolgozik, akkor például a munkaközi szünet ugyanúgy jár neki, mintha az irodában végezné feladatait. Cserébe azonban a home office alatt ugyanúgy rendelkezésre kell állnia a munkavállalónak a megszokott munkaidőben, mint a rendes munkavégzés során.

Sérült munkaeszköz home office-ban

A munkavégzéshez szükséges munkaeszköz biztosítása alapvetően a munkáltató feladata az otthoni munka esetén is, hacsak a felek nem kötöttek ettől eltérően rendelkező megállapodást, amely szerint a munkavállaló például a saját laptopját használja.

Tovább

HP nyomtató patron széles választékban!

hp-nyomtato-patron.jpgA HP egy kiváló márka, így nem csoda, hogy termékeit, beleértve a nyomtatókat is, sokan keresik. A HP nyomtatókhoz ma már meglehetősen gazdaságosan hozzá lehet jutni, ezért nem csoda, hogy sokan ezeket a termékeket preferálják. Viszont az eléggé keserű szájízt okoz, hogy a HP eredeti tonerek még mindig meglehetősen drágák, így mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki mindenképp ilyen márkájú eredeti tonert szeretne vásárolni!

HP nyomtató patron – Az eredeti tonerek és tintapatronok meglehetősen drágák. Ugyanakkor azt is fontos megemlíteni, hogy ez nemcsak a HP márkára igaz, hanem általánosságban véve minden márkára. Az eredeti nyomtatási kellék anyagok a nyomtató gyártója által kerülnek legyártásra. Nagyon egyszerűen ez úgy néz, ki, hogy a HP patronokat gyárt, amik OEM jelölést kapnak, ami az angol Original Equipment Manufacturers rövidítése. Ez ugyanígy működik a Samsung vagy a Canon esetén. Azokat a termékeket nevezzük eredetinek, amiket a nyomtató gyártója készít. Bár ez azt az érzetet kelti, hogy minden más hamisítvány, ami egyáltalán nem igaz. Így például az utángyártott termékek sem hamisítványok, mindössze a nyomtató gyártójától független cég készíti el őket. A hamisítás az lenne, ha ezek a termékek is OEM jelölést kapnának, tehát eredetiként próbálnák meg eladni őket. Ez azonban egy megbízható webáruházban nem történhet meg, mivel a vásárlókat nem tévesztik meg ilyen módon.

Tovább

Li-Polymer akkumulátor töltése

Li-Polymer akkumulátorok


laptop-akkumulator.jpgManapság a mobiltelefonok és laptopok között egyre többször találkozhatunk az úgynevezett lítium-polymer akkumulátor típussal. Ezek ugyan egyelőre még csak a felső kategóriás laptopokban és egy-egy közép-felső kategóriás modellben találhatóak meg, de emiatt mindenképp érdemel pár szót a Li-Polymer akkumulátorok töltése és használata a mindennapokban, hiszen legtöbbünk számára csak a lítium-ionos változat ismert.

Li-Polymer akkumulátorok előnye


A legnagyobb előny, mely a polymer típusú akkumulátorok oldalán áll, az nem más, mint hogy egységnyi tömegre vetítve jelenleg ez a típus képes a legtöbb energiát tárolni. Vagyis ha egy gyártó ugyanakkora üzemidőt szeretne elérni egyik termékében, akkor ahhoz használhat ionos akkumulátort, melynek súlya ugyan nagyobb, de előállítási költsége olcsóbb, vagy használhat polymer alapú akkumulátort, mely esetén a szükséges akkumulátor méret kisebb, így könnyebb is, viszont cserébe némileg drágább a gyártási költsége.

Ennek köszönhető az, hogy a jelenlegi piaci helyzetet vizsgálva a belépő szintű, valamint a középkategóriás laptopok szinte mindegyike az olcsóbb ionos technológiával készült akkumulátorokat használja, míg a drágább, de kompaktabb polymer akkumulátorok a felsőbb kategóriában terjed, ahol gyakran az üzleti gépekbe szerelik őket, ahol a minél kisebb súly elérése is cél a megfelelő teljesítmény mellett.

Li-Polymer akkumulátor használata


A polymer alapú akkumulátorokról elmondható, hogy rendkívül hosszú életűek lehetnek, ha kellő figyelmet szentelünk nekik.

Régebben elterjedt volt az az álláspont, hogy ezek az akkumulátorok balesetveszélyesebbek, mint az ionos változatok. Ennek oka, hogy a technológia korábbi szakaszában ezeket az akkumulátorokat sem túltölteni, sem túlmeríteni nem szabad őket. Ha ez mégis előfordul, akkor jó esetben csak egyszerűen elromlanak, rosszabb esetben pedig akár ki is gyulladhatnak.

Ennek kiküszöbölésére a gyártók már minden akkumulátorban olyan elektronikát alkalmaznak, mely nem engedi, hogy az akkumulátoron belül a feszültség bizonyos szint alá süllyedjen. Ez a Li-Po védelem bizonyos feszültség alatt automatikusan kikapcsol, ezzel megóvva az akkumulátort a „túlmerüléstől”.

Ezért nekünk használat során csupán arra, kell figyelnünk, hogy ne érje az akkumulátort semmilyen fizikai behatás, hiszen az bármilyen típusú akkumulátort érzékenyen érintene, valamint jobb ha kerüljük a teljes lemerülést, mint az ionos változatokban is. Optimális esetben a 20-80% közötti töltöttségi értéket hálálja meg legjobban az akkumulátorunk.

Li-Polymer akkumulátor töltés


A polymer akkumulátorok esetén pozitívumként szokták emlegetni, hogy viszonylag nagy töltőáramot is képes elviselni. Ez azt jelenti, hogy míg az ion alapú akkumulátorok csak az előre meghatározott töltőárammal képesek balesetmentesen üzemelni, addig a polymer akkuk esetében nagyobb töltésre képes töltőt is képes kezelni az akkumulátor.

Sőt mi több nagyobb töltés által a maximális töltöttségi szintjét is hamarabb képes elérni a polymer akkumulátor. Emellett a töltőről le- illetve fel csatlakoztatásra is kevésbé érzékenyek, de természetesen a hosszú élet titka, hogy mindig megfontoltan töltsük akkumulátorunkat.

Li-Polymer lemerítése és kisütése


Az akku lemerítése, illetve kisütése az ionos akkumulátorokhoz hasonlóan szükségtelen és felesleges. Mély kisütésük tulajdonképpen nem is lehetséges, hiszen az akkuba épített védelmi elektronika ezt nem teszi lehetővé.
Sajnos a gyanúsan olcsó utángyártott termékek esetében előfordulhat, hogy ezt a védelmet kispórolják, ezért ezeket messziről kerüljük minden esetben.

Összegezve:

Tovább

Weblap SEO, PR-cikk megjelentetés

Google-helyezés javítása PR-cikk elhelyezéssel

pr-cikk-weblap.jpgEgy céges weblap (pl. laptop szerviz vagy fogorvosi rendelő) Google-pozícióit számos eljárással javíthatjuk. Ha eltekintünk a hirdetett (fizetett) keresőtalálatoktól, és csak a normál helyezéseket nézzük, tudnunk kell, hogy ezt a találati rangsort a keresőalgoritmusok alakítják ki igen sok értékelési szempont figyelembe vitelével. Ezek között az adott weboldal számos kritérium alapján értékelhető 1) technikai kondíciója és 2) tartalmi megfelelősége éppen úgy szerepel, mint 3) a külső hivatkozások száma és minősége. Ebből következik, hogy a honlap helyezése azon a réven javítható, ha a nevezett három tényező mutatóit javítjuk. Ezzel foglalkozik a SEO, azaz a Search Engine Optimization, amelynek jelentése a magyar szóhasználatban: keresőoptimalizálás.

Az első két helyezésjavító eljárásról csak dióhéjban, a harmadikról, pontosan annak egy hatékony módszeréről bővebben szólunk.

1. A weblap technikai kondícióinak javítása

A Google számos műszaki, számítástechnikai, így programozási szempont szerint elemzi egy website megfelelőségét, így például értékeli a gyors betöltődést és a jó feltérképezhetőséget. A gyors tárhely választásán túl fontos a forráskód tisztasága, a vizuális elemek méretének optimalizáltsága, a mobilbarát jelleg, az átlátható könyvtárszerkezet, illetve a feltérképezést segítő webhelytérkép és robots.txt fájl megléte.

2. Az oldal általános és speciális tartalmi megfelelősége 

Az általános tartalmi keresőelvárások közé tartozik például a honlapszöveg eredetisége és elégséges terjedelme, információgazdagsága, témáját tekintve releváns jellege, tipográfiai tagoltsága, képek és linkek (valamint beállított attribútumaik) megléte, az oldal meta-tagjeinek megfelelő volta, a keresőbarát URL-ek stb.

A speciális elvárások a kulcsszóhasználatra vonatkoznak. Valamely keresőkifejezéssel a honlap akkor kerülhet a TOP találatok közé, ha tartalma biztosítja a kulcsszavas reprezentáció gazdagságát, ez alapján tudják az algoritmusok a tartalmat az adott kulcsszóra nézve kevésbé vagy erősebben relevánsnak értékelni. A weblap kulcsszavas relevanciájának a növelésével javítható a weboldal helyezése. (Hogy a Nagy Kereső mit tekint releváns tartalomnak, arról már írtunk a jelen blogban: Weblapok TOP-10 Google-helyezése.)

3. A külső hivatkozások (linkek) száma és minősége

A Google aszerint is értékeli a weblapokat, hogy hány és milyen többi webhely hivatkozik rájuk: ez fontos mutatója annak, tartalmuk mennyire értékes, hiteles. A széles érdeklődést kiváltó tartalmak esetében idegen oldalak spontán módon linkelik be az adott szájtot, de erre a folyamatra nem árt rásegíteni egy kis célzott linképítéssel.

Linképítés PR-cikkekbe helyezett hivatkozásokkal

Egy weblap külső linkhálózata mesterséges úton is kiépülhet. SEO-szakemberek sokasága foglalkozik linképítéssel: szöveges hivatkozások százait-ezreit helyezik el külső lapokon. Nem mindegy azonban, hogy ezek milyen oldalak és mikor került rájuk a link.

A tapasztalat azt mutatja, hogy leghatásosabbak a webre újonnan felkerülő, megfelelő kontextust biztosító szövegekbe ágyazott linkek. Ilyenek a friss PR-cikkek.

Tovább
süti beállítások módosítása